Elegant og enkel smykkeopbevaring

Kender du det der med øreringe og smykker der har bredt sig til og flyder i skuffer, skabe og smykkeskrin? Og kender du det der med, at det kan være svært at finde to ørestikkere der passer sammen?

Idégrundlaget for The Wing

Idéen til The Wing opstod ud fra min egen frustration over mine øreringe der flød i skuffer, skabe og skrin.
Jeg tænkte, at jeg manglede et system til smykkeopbevaring, som på en diskret og smart måde kunne give mig et godt overblik over øreringene.
Samtidig ville jeg gerne have et system, som kom væk fra de vandrette flader, så det ikke skulle flyttes ved rengøring. Altså gøre rengøring lettere for mig. Tænker du også sådan, eller har du et helt andet behov?

Produktudvikling med flere fordele i ét

Jeg lavede forskellige prototyper og testede dem alle gennem længere tid. Det endelige designprodukt blev til The Wing.
I testperioden fandt jeg ud af, at The Wing ikke kun er genial til ørestikkere og ørehængere, men også super god til opbevaring af andre smykker. Alt fra halskæder til armlænker og ure.

Neutral – med mange muligheder og nem at montere

The Wing fremstår i et enkelt og minimalistisk design og adskiller sig fra andre typer smykkeopbevaring og smykkeskrin, fordi den er meget neutral og fordi den kan monteres på såvel vægge som indersiden af en låge, i skuffer og lignende.
The Wing kan selvfølgelig også opsættes direkte på en væg, hvis du gerne vil kunne se dine smykker hele tiden og samtidig hurtigt kunne vælge nogle ud. Placerer du The Wing på indersiden af en skabslåge eller på siden eller bunden nede i en skuffe, er smykkerne gemt væk, men stadig hurtig at finde.

Smykkeopbevaringen The Wing kan, med andre ord, hjælpe dig – lige meget hvad. Og lige meget hvor, du ønsker det.

Montering

The Wing, som har plads til i alt 18 par øreringe, eller andre smykker, opsættes helt uden værktøj, hvilket selvfølgelig er at foretrække for de fleste. Dobbeltklæbende tape og monteringsvejledning medfølger ved levering.

Se også monteringsvejledning her.

Idéen bag navnet

Idéen til navnet The Wing opstod, fordi formen kan minde om såvel, en fuglekrop med vinger, som fly-vinger. Og samtidig er designet så let, enkelt og elegant, at det nærmest svæver i rummet.

Registrering og produktion

The Wing er et eksklusivt Dansk Designprodukt – Produceret, håndslebet og håndsamlet i Danmark – og designbeskyttet med design registreringsnummer 001395602.

Kan jeg hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller kommentarer vedrørende The Wing, eller andet her på portalen, så tøv ikke med at ringe til mig på 22-530965 eller skriv til mig på bodil@vilhelminedesign.dk

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Mange hilsner

Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen

Vilhelmine

The Wing
Eiche

34.00

Eine ethische Schmuck hängen in einer Kombination von Eiche und transparenten Acryl. Kommt in einer eleganten Box.

The Wing
Buche

34.00

Eine ethische Schmuck hängen in einer Kombination von Buche und transparenten Acryl. Kommt in einer eleganten Box.

The Wing-EG m. smykker.Hvid baggrund