Måske ved du, allerede nu, præcis hvordan The Beak vil kunne glæde eller hjælpe dine børn!?

Måske mangler du en gaveidé? The Beak leveres i en smuk gaveæske.

The Beak er mere end bare en knage eller en krog!
Vi vil gerne understrege og inspirere dig til at se, at The Beak er anvendelig til utrolig mange af børnenes ting. F.eks. børnenes støvler. Herunder de fine støvler, gummistøvler, ridestøvler o.s.v. Børnene vil synes, det er super sjovt, at hænge støvlerne i en klemme! Og så er støvlerne altid klar til brug igen.
Din sidegevinst er, at du får støvlerne væk fra gulvet. Det ser pænt og ordentligt ud og gør rengøring nemmere og hurtigere og giver hermed mere tid til dig og børnene.
Også til børnenes jakker, bøjler, handsker, halstørklæder, cykelhjelm og skoletaske er The Beak genial. Forestil dig f.eks. skoletasken eller sportstasken henover stangen på The Beak og jakken i klemmen!

Lad os bevæge os ind i andre rum end entreen, baggangen, stalden o.s.v. I badeværelset er The Beak også til stor glæde for børnene. For med The Beak falder håndklæderne ikke ned, når børnene f.eks. tørrer hænder! Det er nemt og rart for børnene og du finder ikke håndklædet liggende på gulvet bagefter!

Kun din og børnenes fantasi sætter grænserne
På børneværelset er der selvfølgelig masser af sjove muligheder med The Beak. Hæng det tøj, børnene skal have på næste morgen, klar i The Beak. Brug også The Beak til deres bælter, sjippetov eller andre af de ting, der fylder på værelset i hverdagen.
Måske kan du selv finde på endnu flere steder, hvor dine børn vil elske The Beak! Fortæl os gerne om dine idéer på info@vilhelminedesign.dk
Hæng ét The Beak alene, flere ved siden af hinanden – eller forskudt.
The Beak fås i farverne sort, rød og hvid. Miks eventuelt farverne på kryds og tværs. F.eks. en hvid The Beak med en sort vægskive! Eller en rød The Beak med en hvid vægskive! Gør det lidt sjovt, festligt og anderledes. Børnene vil helt sikkert elske det! Kun fantasien sætter grænser!
Se eventuelt inspirationsbillederne til Private og Erhverv.

Ønsker du at købe The Beak, så klik her WEBSHOP eller på indkøbsvognen eller find nærmeste forhandler under linket Forhandlere.

Ved køb af The Beak, er du med til at bevare danske arbejdspladser, for The Beak produceres udelukkende i Danmark. Det synes vi personligt er dejligt, at kunne fortælle børnene!