Glæd dit firma, ansatte eller gæster med The Beak – hver dag, eller som gave.

The Beak visner ikke, som en buket blomster, men holder år efter år!
Det er vigtigt, at understrege, at The Beak er anvendelig til utrolig mange ting. Såvel i private hjem som i din virksomhed. Herunder de fine støvler, gummistøvler, ridestøvler o.s.v. Få støvlerne væk fra gulvet. Gør rengøring nemmere og spar modtagerens, regøringspersonalets eller din tid! Tid er som bekendt penge!

Også til jakker, bøjler, handsker, tørklæder, cykelhjelme, paraplyer og tasker er The Beak genial. Forestil dig f.eks. en jakke i klemmen og bøjler med flere jakker, en paraply, eller andet på stangen. The Beak er mere end en knage eller krog!

Lad os bevæge os ind i andre rum end entreen/foyeren, baggangen/personalerummene, stalden/værkstedet o.s.v. For på badeværelset/toiletterne og i køkkenet/kantinen, er The Beak også til stor glæde. Med The Beak falder håndklæder og viskestykker ikke ned. Og med den afpassede afstand til væggen, tørrer de hurtigt.

The Beak kan selvfølgelig også bruges til grydelapper og forklæder.

Hæng The Beak alene, flere ved siden af hinanden – eller forskudt.
The Beak er allerede monteret i bl.a. daginstitutioner, skobutikker, på hoteller, biblioteker og konferencerum rundt i Europa.

Se eventuelt også inspirationsbillederne til Private og Børnenes Verden.

Måske kan du, eller din virksomhed, selv finde på endnu flere muligheder med The Beak? Dem vil vi selvfølgelig gerne høre om på info@vilhelminedesign.dk.

The Beak fås i farverne sort, rød og hvid.
I kan også vælge at Designe jeres eget The Beak. Køb f.eks. The Beak i hvid og bestil ekstra skive i sort eller rød. Se billeder af kombinationsmulighederne under linket Designs – The Beak.

Kun fantasien sætter grænser for jeres muligheder med dette multiophæng!

Ved køb af The Beak, er I med til at bevare danske arbejdspladser, idet The Beak udelukkende produceres i Danmark.

Har du eller din virksomhed spørgsmål eller kommentarer vedrørende The Beak, eller ønsker I at bestille The Beak, så tøv ikke med at skrive til Vilhelmine Design på mailadressen info@vilhelminedesign.dk eller ringe på telefon 72-301140.