Måske ved du allerede præcis, hvad du ønsker at bruge The Beak til i netop dit hjem?

Måske mangler du en gaveidé? The Beak leveres i en smuk æske.

Se eventuelt inspirationsvideoer på siden her.

Vi vil gerne understrege og inspirere dig til at se, at The Beak er anvendelig til utrolig mange ting i dit hjem, som f.eks. støvler. Herunder de fine støvler, gummistøvler, ridestøvler o.s.v. Få dem væk fra gulvet. Hermed slår du mindst tre fluer med ét smæk! Det pynter i de fleste hjem. Støvlerne holder sig flotte i længere tid. Det gør rengøring nemmere og du får mere tid til dig selv!

Også til jakker, bøjler, handsker, tørklæder og cykelhjelmen er The Beak genial. Forestil dig f.eks. en jakke i klemmen og bøjler med flere jakker, eller andet, på stangen. Eller et smukt tørklæde i klemmen og tasker eller paraplyer henover stangen. Se! The Beak er mere end bare en knage!

Lad os bevæge os ind i andre rum end entreen, baggangen, stalden o.s.v. For i badeværelset og køkkenet er The Beak også til stor glæde. Med The Beak falder håndklæder og viskestykker ikke ned. Og med den afpassede afstand til væggen, tørrer de hurtigt! Har du lyst, så brug også The Beak til grydelapperne og dit forklæde!
Måske kan du selv finde på endnu flere muligheder med The Beak!
Vi vil rigtig gerne høre om dine idéer på info@vilhelminedesign.dk
Se eventuelt inspirationsbillederne til Børnenes Verden og Erhverv.
Hæng et The Beak alene, flere ved siden af hinanden – eller forskudt.

Kun fantasien sætter grænser!
Husk! The Beak fås i farverne sort, rød og hvid.
Du har også muligheden for at designe dit eget The Beak!
Køb f.eks et The Beak i hvid og bestil en ekstra skive i f.eks. sort eller rød. Se din pris på webshoppen. Og se kombinationsmulighederne illustreret med billeder under linket Designs – The Beak.

Ved køb af The Beak, er du med til at bevare danske arbejdspladser, idet The Beak udelukkende produceres i Danmark.
Har du spørgsmål eller kommentarer, vedrørende The Beak, så tøv ikke med at skrive til Vilhelmine Design på info@vilhelminedesign.com eller ringe på +45 22 53 09 65.

Få eventuelt mere inspiration ved at se videoer på siden her.