Unikke knager til dig – og alle rum

Første udgave af The Beak bar det danske navn NÆBET. Idéen til dette navn opstod, fordi et næb kan gribe om mange ting.

Og at gribe om mange ting, er lige det Næbet, som nu har fået et lidt mere internationalt klingende navn The Beak, kan gøre.
Derfor kalder jeg The Beak et multiophæng.
The Beak er ikke ‘bare’ en knage eller krog. For The Beak kan noget, en knage og en krog ikke kan. At bruges som støvleophæng, er blot ét eksempel på dette.

The Beak er testet i Tyskland med meget positivt resultat.

Idéen til The Beak, opstod ud fra irritationen over mine støvler, der flød på gulvet, selvom jeg havde isat det berømte papstykke. Det så ikke pænt ud og hver gang jeg skulle gøre gulvet rent, skulle jeg flytte alle mine støvler!
Jeg måtte have støvlerne væk fra gulvet og lavede min første løsning på problemet.
Jeg tænkte, at andre må have samme problem i det daglige og besluttede mig for at videreudvikle løsningen. En sidegevinst ved støvleophænget er, at støvlerne holder sig pæne i længere tid, fordi de hele tiden er strukket ud. De knækker ikke sammen i skaftet.

Under produktudviklingen af The Beak, fik jeg fokus på, at det stort set kun er fantasien, der begrænser de muligheder, man har med dette ophæng. På stangen, som bærer klemmen, er der for eksempel plads til tre bøjler med jakker eller jakkesæt. Og samtidig kan der hænge en jakke, tørklæde, halstørklæde eller andet i selve klemmen.
Det var også meget vigtigt for mig, at slutproduktet var etisk og anvendelig i alle hjem og rum. Også i offentlige rum og erhvervslokaliteter.

The Beak er fremstillet i en kombination af rustfri blank stål og forstærket plast. Alle delene, undtagen skruerne til The Beak, er specialfremstillet og produceret i Danmark! The Beak leveres i en smuk gaveæske.

Nu har The Beak og mine støvler hængt på væggen siden december 2009. Og der er stadig ingen mærker på væggen! Målene på The Beak er nemlig nøje afstemt, så dette ikke sker, med mindre støvlerne er meget beskidte!

The Beak fås i farverne sort, hvid og rød. BEMÆRK! Du har mulighed for at designe dit eget The Beak! Køb f.eks. en hvid The Beak. Og tilkøb enten en sort eller rød vægskive. Det er super smart!

The Beak er designbeskyttet.

Har du spørgsmål vedrørende The Beak eller andet, er du selvfølgelig meget velkommen til, at skrive til mig på bodil@vilhelminedesign.dk eller kontakte mig pr. telefon 22-530965

Mange hilsner

Iværksætter og designer af blandt andet The Beak
Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen

Vilhelmine

Se hvordan du får dine støvler væk fra gulvet – med The Beak.

Se andre af alle The Beak’s  anvendelsesmuligheder.

Hør designeren fortælle om The Beak. Klippet er fra primo 2010.