Indledningsvis og lang historie kort

Jeg har altid været opfinder og iværksætter. Og i 2009 realiserede jeg min drøm om at drive selvstændig designvirksomhed.

Mit første designprodukt

Mit første officielle designprodukt NÆBET (nu The Beak) blev lanceret i december 2009. Sikke en kæmpe glæde og skulderklap det var at blive modtaget positivt, alle de steder jeg præsenterede den. Jeg var ikke selv et sekund i tvivl om, at jeg havde fat i noget rigtigt. Anerkendelsen gav mig dog selvfølgelig bare endnu mere tro på produktet og idéen  –  og mod på at fortsætte.

Idéerne står på spring

Jeg elsker at designe og skabe noget, der giver mening. Enten fordi det gør hverdagen nemmere, sparer tid for brugerne, eller gavner og glæder dem på anden vis. Næsten dagligt får jeg idéer til nye produkter og til løsninger på udfordringer og problemer. Alle er skrevet ned og der er rigeligt at gå i gang med. I min enkeltmandsvirksomhed er der i øvrigt altid rigeligt at tage fat på. Jeg bærer jo selv alle kasketterne. Nogle klemmer mere end andre. Men jeg klager ikke. De fleste projekter, opgaver og udfordringer er spændende eller nødvendige. Og når de er løst, er det en stor tilfredsstillelse.

Bodil_0004 - Kopi

Fritid og fremtid

Når jeg tillader mig at holde fri, prioriterer jeg min egen lille familie meget højt. Det er gennem årene blevet til en del familierejser og dem håber jeg, der kommer mange flere af.

Min daglige gåtur er et must for mig og der skal også være tid til samvær med venner og en masse skønne kvinder i det lokale kvindekor. Sang og latter betyder meget for mig. Og latter og smil giver det også, når min mand og jeg lufter vores MG A fra 1960.

Ofte ser man mig med et kamera i hånden. Billeder siger mere end tusind ord og er fantastiske til at fortælle deres helt egen historie. Jeg elsker at fange et moment, et specielt lys, en anderledes vinkel eller en uventet sammensætning af ting og/eller det naturen, mennesker og dyr byder på. Sker det uventede ikke, er det spændende at skabe det selv. Det er blevet til mange tusinde billeder med såvel halv professionelle kameraer som med min telefon.

Jeg har altid elsket at arbejde i min have. Det er ren terapi for mig og giver ro til nye tanker og idéer. Tiden til haven og denne form for terapi, er dog efterhånden blevet lidt knap. I stedet får min krop og sjæl lease, når jeg beskæftiger mig med min allerstørste hobby som statist og skuespiller i diverse film, reklamer og kampagner. Men min morgengymnastik holder jeg fast i. Den holder skavanker væk.

For en del år siden tog jeg duelighedsbevis. Og vi købte en båd, som desværre er solgt igen. Jeg elsker den ro, der er på vandet. Gerne med en fiskestang i hånden.

Jeg elsker også, at overskride mine egne grænser. Gennem årene har det resulteret i, at jeg har prøvet rigtig mange spændende ting.

Mit seneste personlige større projekt og udfordring var at gå Caminoen, som jeg gennemførte i perioden 11. maj 2016 – 08. juni 2016.

Siden da har jeg vundet over en brystkræft.

Tidligere har jeg sprunget med faldskærm, Skydivet, fløjet i svævefly, helikopter og luftballon. Parasailet, rapellet, kommandokravlet og været passager i racerkørsel. En dag vil jeg rigtig gerne selv prøve at køre racerbilen. Dét og meget andet glæder jeg mig rigtig meget til i fremtiden, hvor jeg også vil have fokus på at coache flere og holde foredrag om bl.a. iværksætteri og min første bog, som jeg arbejder på.

Det at hjælpe og glæde andre og være med til at gøre en forskel for dem – og Danmark, betyder rigtig meget for mig.

Jeg elsker talemåder, som f.eks.:

“Der er aldrig noget så skidt, at det ikke er godt for noget.”

Hver gang jeg står over for modgang, problemer eller andet, som umiddelbart kan tolkes som negativt, tænker jeg på den sætning. Det er et super godt ’værktøj’ til at komme videre.

Jeg elsker det, jeg arbejder med i dag. Og hertil var jeg aldrig nået, hvis det ikke var fordi, jeg blev så alvorligt syg med stress og depression, inden jeg sadlede om i 2009. Det var noget rigtig skidt, som i den grad resulterede i noget rigtig godt. Jeg har fortalt min historie i TV programmet Kurt kom forbi. Se eventuelt udsendelsen her.

Siden da har jeg gennemgået et kræftforløb, som også har resulteret i noget godt.

“Hvor der er en vilje, er der en vej.”

Det er så sandt, som det er sagt. Hvis du sætter dig et mål, tror på det og arbejder for det, så lykkedes det også for dig. Jeg har oplevet det så mange gange. Og når det virker for mig, tror jeg på, det også kan virke for dig.

“Smil til verden og verden smiler til dig”

Jeg smiler meget og jeg vil gerne opfordre alle andre til det samme. I Danmark har vi så meget at glæde os til og over hver dag. Vi er alle rige – måske ikke på penge – men på et hav af så meget andet. De fleste danskere går mætte i seng, har en familie og har tag over hovedet. Jeg tænker ofte på, hvor mange der ikke er så heldige! Ja, der er meget at smile af – hver dag. Jeg holder fokus på dét og ikke alt det, jeg ikke har. Så bliver mange ting meget nemmere.

Smiler du nu? Det håber jeg.

Jeg vil gerne ønske dig en ualmindelig fantastisk, udbytterig og dejlig dag.

Må solen skinne på din vej og smil fylde dit ansigt.

Tak for nu og på forhåbentlig gensyn eller genhør. Her hos Vilhelmine eller et helt andet sted.

Kærlig hilsen

Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen

Vilhelmine Design