Nyheden er at designer Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen skriver på bogen

HOLD NU KRÆFT

Læs mere om bogen herunder.

Ønsker du besked i forbindelse med udgivelse af bogen, er du velkommen til at sende en mail til Bodil, allerede nu, på denne mailadresse: bodil@vilhelminedesign.dk

Bodil bekræfter modtagelsen af din mail og du vil igen blive kontaktet op til – og til sidst i forbindelse med – bogens udgivelse.

Du kan til enhver tid frabede dig yderligere kontakt via samme mailadresse.

Bogen handler om Bodil’s brystkræftforløb. Før, under og efter kræften.

“Din krop er din – og det liv den giver dig er dit – og ingen andres. Du er chefen/direktøren for det hele – med hud og hår.”

”Din krop og din diagnose passer ikke nødvendigvis ind i et

forudbestemt behandlingssystem”

Bogen er en fortælling om et ualmindeligt kræftforløb, om kræfterne til at stå igennem fire operationer, vigtigst af alt – om modet til at frasige sig efterbehandlinger, viljen til at ville forandres – og forandre og lysten til at hjælpe andre.

Bogen er skrevet med ønsket om at inspirere, glæde og bringe håb til alle der rammes af  brystkræft, men også andre sygdomme – og til de mennesker der er relateret til sygdomsramte.Bogen er også et velment opråb til det offentlige- og sundhedssystemet i Danmark.

Der vil, i skrivende stund, som sådan ikke blive udsendt nyhedsmails omkring bogen. Det er derfor vigtigt, at du aktivt giver besked, hvis du ønsker yderligere information eller andet. Brug mailadressen som anført ovenfor, eller brug kontaktformularen på denne webside.

Tak for din interesse og opmærksomhed.

Mange hilsner

Designer og forfatter
Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen